2 Day trip to Luxor from Portghalib -

2 Day trip to Luxor from Portghalib

Book Now Inquire Booking

From USD 435

+1 Additional options

Διανυκτέρευση στο Λούξορ  από το Portghalib
Ζήστε ένα ταξίδι 2 ημερών στο Λούξορ από το Portghalib. Κάτω από τον ουράνιο ήλιο, κάτω από τα υπέροχα σύννεφα του λούξορ πάνω από τον αθάνατο Νείλο, βρίσκονται μια σειρά από θαυματουργές κατασκευές σε κάθε όχθη του που προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη δόξα, τη γοητεία και τα θαύματα του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού, όπως ο μεγάλος ναός του Καρνάκ, ο συναρπαστικός ναός του hatshepsut, η θεϊκή κοιλάδα των βασιλιάδων, ο μαγευτικός ναός του Λούξορ και πολλά άλλα που περιμένουν την επίσκεψή σας. Απολαύστε μια πλήρη διήμερη περιήγηση από το Port Ghalib στο Λούξορ και γίνετε μάρτυρας της μαγείας με την πλήρη ιδιότητά του.
 

From USD 435

+1 Additional options

Book Now Inquire Booking
Ημέρα_1: Ξενάγηση στην Ανατολική Όχθη του Λούξορ

Νωρίς το πρωί, θα σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας στο Portghalib με ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο A.C. για να μεταφερθείτε στο Λούξορ για μια διανυκτέρευση στο Λούξορ από το Portghalib. Κατά την άφιξή σας θα συναντήσετε τον ιδιωτικό σας ξεναγό που θα σας συνοδεύσει για να επισκεφθείτε:

Ναός Καρνάκ:
Κανένας ιστότοπος στην Αίγυπτο δεν είναι πιο εντυπωσιακός από το  Karnak. Είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα ναών που χτίστηκε ποτέ από τον άνθρωπο και αντιπροσωπεύει το συνδυασμένο επίτευγμα πολλών γενεών αρχαίων κατασκευαστών και Φαραώ. Ο Ναός του Καρνάκ είναι στην πραγματικότητα τρεις κύριοι ναοί, μικρότεροι κλειστοί ναοί και αρκετοί εξωτερικοί ναοί που βρίσκονται σε 247 στρέμματα γης.

Ναός Λούξορ:
Ο Ναός του Λούξορ ήταν το κέντρο του πιο σημαντικού φεστιβάλ, του φεστιβάλ Opet. Χτισμένος σε μεγάλο βαθμό από τον Amenhotep III και τον Rameses II, ο σκοπός του ναού ήταν ως σκηνικό για τις τελετουργίες του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ επρόκειτο να συμφιλιώσει την ανθρώπινη πτυχή του ηγεμόνα με το θείο αξίωμα.

Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόριο στο Λούξορ .
Διανυκτέρευση στο Nile Palace  Luxor

Ημέρα_2: Περιήγηση στη Δυτική Όχθη του Λούξορ

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια θα συνοδεύεστε από τον ιδιωτικό σας ξεναγό και ένα ιδιωτικό κλιματιζόμενο όχημα για να επισκεφθείτε:

Η Κοιλάδα των Βασιλέων:
Ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης των ηγεμόνων της Αιγύπτου από τη 18η έως την 20η δυναστεία, φιλοξενεί τάφους μεταξύ των οποίων ο μεγάλος φαραώ Ραμσής Β' και το αγόρι φαραώ Τουταγχαμών.
Οι τάφοι ήταν καλά εφοδιασμένοι με όλα τα υλικά αγαθά που μπορεί να χρειαζόταν ένας ηγεμόνας στον επόμενο κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης μέσα στους τάφους διατηρείται ακόμα καλά.

Ναός Hatshepsut:
Είναι ένας από τους πιο όμορφους και καλύτερα διατηρημένους από όλους τους ναούς της Αρχαίας Αιγύπτου. Ο ναός ήταν κτισμένος σε τρία επίπεδα με δύο φαρδιές ράμπες σε κεντρική θέση που ενώνουν τα επίπεδα μεταξύ τους.

Κολοσσοί του Μέμνονα:
Δύο τεράστια πέτρινα αγάλματα του βασιλιά Amenhotep III είναι τα μόνα ερείπια ενός πλήρους νεκροτομικού ναού.
Τα αγάλματα είναι κατασκευασμένα από ογκόλιθους ψαμμίτη χαλαζίτη που υπάρχουν στο Κάιρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν 700 χλμ στο Λούξορ

Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόριο στο Λούξορ.
Σε αυτό το σημείο, ολοκληρώστε το διήμερο ταξίδι σας στο Λούξορ από το Portghalib και πίσω με το αυτοκίνητο στο Portghalib

Προαιρετική εκδρομή:
Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε μια προαιρετική περιοδεία ήχου και φωτός στο Karnak: Η παράσταση ξεκινά με μια ιστορική εισαγωγή που καλύπτει τη γέννηση της μεγάλης πόλης της Θήβας και την ανέγερση του Ναού του Καρνάκ. Η παράσταση αφηγείται τα ένδοξα επιτεύγματα ορισμένων μεγάλων Φαραώ καθώς ακούτε μια υπέροχη και ποιητική περιγραφή των καλλιτεχνικών θησαυρών και της μεγάλης κληρονομιάς που περικλείει ο ναός του Καρνάκ.

 

  • Ναός Λούξορ
    Ναός Καρνάκ
    Κοιλάδα των Βασιλέων
    Ναός της βασίλισσας Χατσεψούτ
    Κολοσσοί του Μέμνονα
    Πλεύστε πάνω από το Νείλο με τη Felucca
    Συμπεριλήψεις:
    Διαμονή σε ξενοδοχείο με αστέρια στο Nile Palace Luxor
    Περιήγηση στο Ναό Χατσεψούτ και την Κοιλάδα των Βασιλέων.
    Ξενάγηση στο Ναό του Καρνάκ και στο Ναό του Λούξορ.
    Υπηρεσία επαγγελματία ξεναγού.
    Ψώνια από τα διάσημα παζάρια.
    Η βοήθεια των προσωπικών μας κατά τις εκδρομές
    Εμφιαλωμένο νερό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
    Παραλαβή υπηρεσιών από το ξενοδοχείο σας και επιστροφή.
    Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο
    Η βοήθεια των προσωπικών μας κατά τις εκδρομές
    Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο όχημα
    Πλεύστε πάνω από το Νείλο με τη Felucca
    Εξαιρέσεις:
    Τυχόν έξτρα
    Προσωπικά έξοδα
    Παράσταση ήχου και φωτός
    Φιλοδώρημα