TOUR DI 10 GIORNI IN EGITTO IL CAIRO ASWAN LUXOR HURGHADA MAR ROSSO - Daily Tours Egypt | Best Egypt Tours | Egypt Travel Packages| Luxury Egypt Vacations

TOUR DI 10 GIORNI IN EGITTO IL CAIRO ASWAN LUXOR HURGHADA MAR ROSSO

Prenota Richiedi informazioni

Da USD 1'850

+1 Opzioni aggiuntive

Genießen Sie 9 Nächte / 10 Tage Ägypten Reiseroute Kairo Assuan Luxor Hurghada. Entdecken Sie Gyptens antike Denkmäler in Kairo, Assuan en Luxor en ziehen Sie dann nach Hurghada, wo Sie zum Entspannen en Mediteren op het strand. Zie de overspanning van de andere Gypten in het gebied van Hauptstadt Gizeh. Erfahren Sie mehr über sterven Antike der ägyptischen Geschichte. Schlender als je de ontdekkingstocht door Luxor maakt, het einfallsreichtum van de andere wereldzeeën, de Karnak-tempel, de Hatschepsut-tempel en het Tal der Koningen. Als we verder gaan, een nubische Erbe in Assuan zu sehen, en als we op de Ihren Platz zijn, zijn de glorieuze koningen en koningen in Abu-Simbel-tempel. Verbringen Sie zwei Tage in Hurghada and beenden Sie Ihren Urlaub mit een Altstadtrundfahrt durch Kairo Dauer: 10 Tage Reiseziele: Kairo / Assuan / Abu Simbel / Luxor / Hurghada Tour-Verfügbarkeit: Jeden Tag Abholort: Flughafen Kairo of Hotel in Kairo Tourtyp: Privat Live -Reisgids: Engels, Duits, Spaans Kinderrichtlinie: 0 - 01,99 Kostenlos 2 - 05,99 zahlen 25% van de reisepreises 6 - 11,99 zahlen 50 % van de reisepreises 12+ zahlen den vollen Tourpreis pro erwachsener Person

Da USD 1'850

+1 Opzioni aggiuntive

Prenota Richiedi informazioni

 

TOUR VAN 10 TOCHTEN DOOR ÄGYPTEN, KAIRO, ASSUAN, LUXOR, HURGHADA, ROTES MEER

Tag 1: Ankunft en Begrüßung in Kairo:
Begin met 10 dagen Kairo-Aswan-Luxor-Hurghada-Ägypten-Urlaubspaket met een treffen met onze vlucht op de internationale vlucht Kairo. U kunt uw hotel in uw hotel bekijken en inchecken.
Het is een tolle idee, Ihren ersten Tag in Kairo zu verbringen en een wunderschöne Dinner-Kreuzfahrt (optioneel) of een Ton- en Lichtshow „Pyramiden bei Nacht“ (optioneel) zu genießen. Dann Übernachtung in Kairo.

Tag 2: De Pyramiden van Gizeh en het Kairoer Museum:
Frühstücken in het hotel en beginnen met Ihrem Reiseleiter de Kairo-Tour. Erster Punkt unserer Tour: Besuch der Pyramiden von Gizeh "Khufu, Khafre und Menkaure", wo die Größe in drei Pyramiden verkörpert wurde en een Sphinxstatue uit Kalkstein das gesamte Gebiet wacht. Auch das faszinierende Valley of Temple
Nehmen Sie Ihr Mittagessen in een örtlichen Restaurant ein.
Als u dit wilt doen, kijk dan eens naar het Ägyptische Museum. Hier vind je originele kunstwerken uit de andere Egyptische archieven van Toetanchamon-Schätze.

Na een fantastische reis en een ongeëvenaarde tournee werd uw bezoek aan het Ihrem Hotel gebracht en overnacht in Kairo 

Tag 3: Flug von Kairo nach Assuan:
Frühstücken Sie im Hotel, voordat u naar Flughafen Kairo bent gegaan, een Assuan naar uw vlucht en uw Urlaubspaket voor Kairo , Assuan, Luxor en Hurghada fortzusetzen. Als u een bericht ontvangt, wordt uw privéreis door een privé-reisleider begonnen, zodat uw reis onder Assuan-toeristen kan beginnen.
Assuan-Staudamm
De Assuan-Staudamm bestond uit 1960 en 1970 op de andere pagina's van Nils die een positieve ontwikkeling doormaakten in de economie en de cultuur van Egypte. Zet je 4-tägige Tour door het fort van Kairo en Assuan en beschouw een van de zwaarste Obelisken in andere Gypten:

De onvolwaardige Obelisk
De onvolwaardige Obelisk is met een hoogte van 42 m en een gewicht van 1.200 ton van de grote Obelisk, der jemals in Auftrag von Königin Hatschepsut gebaut wurde.

Genie of Sie Ihr köstliches Mittagessen mit Ihrem Reiseleiter and erkunden Sie anschließend einen der majestätischen Tempel in Assuan:

Philae-Tempel
Der Philae-Tempel, der zu Ehren vieler Götter wie Isis en Hathor erbaut wurde en viele Geschichten über Osiris en Horus enthält, verlegte de gesamte In 1960 viel de „Insel Agilkia“, een van de waterstromen van de Nilfluten, uit.

Na een fantastische en onvergetelijke tour werd uw reis naar het Ihrem Hotel gebracht en een nacht doorgebracht in Assuan.

Tag 4: Ausflug zu den Tempeln von Abu Simbel ab Assuan:
Am frühen Morgen werden Sie von Ihrem privaten Reiseleiter begleitet, um Ihre Pauschalreisen nach Kairo, Assuan, Luxor en Hurghada in Oberägypten fortzusetzen und Folgendes zu erkunden:

Tempel von Abu Simbel
Die beide Tempel von Ramses II. und der Königin Nefertari wurden zwischen 1274 en 1244 v. Chr. uit de Berg am Westufer des Nils gehauen. Der Große Tempeloorlog Ramses II., Ra-Harakhty, Amun Ra en Ptah gewidmet. met 4 kolossalen Statuen. De tweede tempeloorlog van koning Nefertari en Göttin Hathor is gewidmet. De tempel wurden Stein für Stein abgetragen en op een anhöhe wieder aufgebaut. De Erhaltung der beide Tempel van Abu Simbel moet als een grote Errungenschaft der Unesco

de Rückkehr nach Assuan gebruiken, die Ihr Mittagessen heeft bediend. Anschließend werd Sie zum Bahnhof gebracht, wo Sie een Zug der 1. Klasse nach Luxor nehmen. Na een aantal checken in het 5-Sterne-Hotel een en een nachtelijke dort.

Übernachtung in Luxor.
 
 1.  

Dag 9: Vlieg terug naar Caïro_Oud Caïro Bezoek:
Uitchecken
 voordat we u ophalen om uw vlucht terug naar Caïro te halen. Bij aankomst ontmoet u uw gids om uw rondreis door Caïro, Aswan, Luxor en Hurghada voort te zetten

Haal tijd op van de luchthaven van Caïro met uw Egyptoloog-gids, geniet van een fantastische oriëntatietour door Caïro tijdens een 8-uur durende excursie langs de belangrijkste monumenten van Oud Caïro en het doolhof van straten en kraampjes van de historische Khan El Khalili Bazaar. Je rijdt naar de Saladin Citadel,

de citadel van Sultan Salah El-Dein
gebouwd door Salah al-Din op de Moqattam-heuvels in 1183 na Christus als een verdediging tegen kruisvaarderslegers. Bekend om zijn frisse lucht en adembenemende uitzichten over Caïro, is het nu een bewaard gebleven historische plek met moskeeën en musea, waaronder de moskee van Muhammad Ali Pasha

De moskee van Mohamed Ali
Ontworpen door de Turkse architect Yousif Boushnaq, die vooral vanuit Istanbul naar Caïro kwam Om het grote gebouw te bouwen staat de albasten structuur van de moskee in prachtig contrast met de zandstenen stad.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in

het
oude Caïro . Bezoek vervolgens het oude Caïro om belangrijke bezienswaardigheden te zien, zoals de hangende kerk, de Ben Ezra-synagoge, de kerk van St. Barbara en de kerk van Abu Serga, een van de oudste Koptische kerken in Caïro

Ga verder naar de Khan el-Khalili Bazaar, een van de oudste bazaars in het Midden-Oosten. Ontdek een doolhof van steegjes die sinds de 14e eeuw het centrum van de handelsactiviteiten van Caïro vormden. 
Tag 5: Luxor East Bank Tagestour:
Frühstück im Hotel, dann holen wir Sie ab, um Ihre Tour nach Kairo, Assuan, Luxor en Hurghada am Ostufer des Nils fortzusetzen, einschließlich:

Die Karnak-Tempel sind die größten von Menschenhand geschaffenen Tempel, die jemals in der Geschichte gewurden. Als u de hoogte van de gyptische architectonische bril stelt, terwijl u in de loop van de jaren door de farao's wordt aangetrokken.

De oorlog tussen de Luxor-tempel en de Schauplatz viel Feierlichkeiten en Feste en de oorlog bekanntermaßen met dem heiligen Königtum vieler Pharaonen met Amenophis III. en Ramses I. verbunden.

Am Ende der Tagestour erfolgt der Transfer zu Ihrem Hotel in Luxor. Übernachtung in Luxor.

Tag 6: Tagestour door Luxor in Westjordanland:
Checken Sie aus, dann werden Sie von Ihrem privaten Reiseleiter begleitet, um Ihre Reise in Luxor fortzusetzen and das Westjordanland zu besuchen

Das Tal der Könige
Het grootste deel van de Wahrheit wordt gegenereerd, terwijl het Tal van de Koningen wordt gegenereerd. Het is een majestueuze domicilie van de farao's, de grootste in de grote Steinsarkophagen-lagen en de onbeschaamde oorlogen. Het verborgen deel van het hinterland van de Bahri is afkomstig van de dominante Pyramidenförmiger Berggipfel

Die Kolosse von Memnon
Massive Paarstatuen, kan niet als de "Memnonkolosse", erheben sich etwa 18 m uit de Ebene en zijnde overheersende des einst grote komplexen in Westufer, der von Amenhotep dem Dritten Erbaut wurde

Der Temple der Koning Hatschepsut
Der Tempel der Hatschepsut is in een Reihe von Terrassen aus der Wüstenebene en verschmilzt met de steile Kalksteinfelsen der Ostseite des Thebanischen Berges, als de natuur zelf dieses dieses ergewöhnliche Denkmal errichtet.

Das Mittagessen is in een restaurant met oriëntaalse keuken geserveerd en verzorgd met een privé, klimatisierten Auto nach Hurghada gebracht. Nadat ik een tijdje in een 5-Sterne-Hotel ben geweest, ben ik voor de nachtelijke controle gegaan.

Tage 7 en 8: Freie Tage in Hurghada:
Zwei freie Tage in Hurghada, een Körper, Geist en Seele zu nähren. Verbringen Sie diese Tage entspannt im Resort. Als u op Roten Meer zwemt of nuttigt Als u een van de optionele activiteiten uitvoert, die in Hurghada angeboten worden, kunt u dat doen met:
Verbringen Sie een Tag auf dem Wasser and lernen Sie 8 Stunden long das Tauchen
Werfen Sie einen Blick auf de Stadt Hurghada bei unserer Stadtrundfahrt Hurghada.
Bezoek een bord bij Dolphin House, bij Paradise Island, bij Orange Bay of bij Mahmya Island en ga naar de andere rotsachtige meertjes
op Safari-Touren
bij het Ihrem Hotel bij de overnachting in Kairo.

Tag 10: Ende Kairo, Assuan, Luxor, Hurghada, Ägypten-Urlaubspaket
Checken Sie nach dem Frühstück aus and begleiten Sie dann unseren Vertreter, der Sie zum Flughafen abholt and Ihnen bei den Abflugprozeduren am Flughafen hilft, um Ihre Tour durch Kairo, Assuan, Luxor en Hurghada zijn geweest.

In evidenza

Piramides van Gizeh
Oud Caïro
Caïro museum
Abu Simbel
Phiala-tempel
Karnak
Vallei der Koningen
Hatsjpsut-tempel
Rode Zee 

 

INSLUITSELS:

 1. Ophaalservice op de luchthaven van Caïro.
 2. 3 nachten in een 5* hotel in Caïro op basis van logies en ontbijt.
 3. 1 nacht in een 4* hotel op bed & breakfast-basis in Aswan.
 4. 2 nachten in een 5* hotel op bed & breakfast-basis in Luxor.
 5. 3 nachten in een 5* hotel in Hurghada op All Soft Inclusive-basis.
 6. Vliegtickets { Caïro – Aswan / Hurghada – Caïro }
 7. Een begeleide, deskundige gids gedurende de hele tour.
 8. Al uw vervoer tijdens de tour met een privé AC-auto
 9. Toegangsprijzen voor alle genoemde bezienswaardigheden op de route.
 10. Privétransfer van Aswan naar Luxor.
 11. Alle servicekosten en belastingen.

UITSLUITINGEN:

 1. Internationale vliegtickets.
 2. Inreisvisum voor Egypte.
 3. Fooien
 4. Optionele rondleidingen

Itinerario

 1. Cairo
 2. Aswan
 3. Luxor
 4. Hurghada
 5. Cairo
replace this text with your own chat link