2 DAGARS RESA TILL LUXOR FRÅN PORTGHALIB - Daily Tours Egypt | Best Egypt Tours | Egypt Travel Packages| Luxury Egypt Vacations

2 DAGARS RESA TILL LUXOR FRÅN PORTGHALIB

Boka Nu! Bokningsförfrågan

Från USD 435

+1 Ytterligare alternativ

Διανυκτέρευση στο Λούξορ από το Portghalib
Ζήστε ένα ταξξίδι 2 ημοε΁αημοε΁α ό το Portghalib. T ατουργές κατασκεές σε κάθε όχθη του που προσφέρουν την ευκαιρία ν παρακολουήσετ alj p μεγάλος ναός του καρνάκ, ο συναρπαστικός ναός του Hatshepsut, η θεϊ κ κ λ ν ν τ τ τ τ τ τ ν ν ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν ν ν ν ν ν mande ν ν, λλά άλλα που περιμένουν την επίσκεψή σας. Απολαύστε μια πλήρη διήμερη περιήγηση από το λήρη διήμερη περιήγηση από το λήρη διήμερη περιήγηση από το Port Ghalib στο Λούκο ρτυρας της μαγείας με την πλήρη ιδιότητά του.

Från USD 435

+1 Ytterligare alternativ

Boka Nu! Bokningsförfrågan
Ημέρα_1: Ξενάγηση στην Ανατολική Όχθη του Λούξορ

Νωρίς αρσς αλάβουμε από το ξενοδοχείο σας στο Portghalib με ένα ιδιωτικό αυϽοηαιωτικό αυτογε φερθείτε στο Λούξορ για μια διανυκτέρευση στο Λούξορ απόalib. Κατά την άφιξή σας θα συναντήσετε τον ιδιωτικό σας ξεναγ δεύσει για να επισκεφθείτε:

Ναός Καρνάκ:
Κανένας ιστογτο΃ δεν είναι πιο εντυπωσιακός από το Karnak. Είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα ναών που χτίστηκε ποτέ πό τον άρω νεών αρχαίων κατασκευαστών και φαραώ. Ο Ναός του Καρνάκ είναι στην πραγματικότητα τρεις κύριοκρρριοι ι κλειστοί ναοί και αρκετοί εξωτερικοί ναοί που βρίσκομταιακομταιαέστ βρίσκομται γης.

Ναός Λούξορ:
Ο Ναός του Λούξορ ήταν το κέντρο του πιο σημανοτσημανοττο του φεστιβάλ Opet. Χτισμένος σε μεγάλο βαθμό από τον Amenhotep III και τον Rameses II, ο σκοϽοός τκοϽους Χτισμένος σε μεγάλο βαθμό από τον κηνικό για τις τελετουργίες του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ επρόκειτο να συμφιλιώσει την ανθρώπινηττ με το θείο αξίωμα.

Το μεσημεριανό γεύμα θα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόρτοξο εστιατόρτοξο.
Διανυκτέρευση στο Nile Palace Luxor

ημέρα_2: περιήγηση στη Δυτική όχη του λού πρ πρωι στο ξεν εστε

από τον ιδιωτικό σας ξεναγό και ένα ιδιωτικό κλιματιζόμν όχ γι για να επισκε κε: λ

ίος
τόπος ανάπαυσης των ηγεμόνων της αιγύπτου από τη 18η έως την 20η δυναστεία, φιλοξενεί τάφους μεταξύ τωοειγωοε φαραώ Ραμσής Β' και το αγόρι φαραώ Τουταγχαμών.
Οι τάφοι ήταν καλά εφοδιασμένοι με όλα τα υλικά αγαθά ποχεμϽουε όταν ένας ηγεμόνας στον επόμενο κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης μέσα στους τάφοταμακοτα δη καλά.

Ναός Hatshepsut:
Είναι ένας από τους πιο όμορφους και καλύτερα μηιαηό λους τους ναούς της Αρχαίας Αιγύπτου. Ο ναός ήταν κτισμένος σε τρία επίπεδα με δύο φαρδιές ράςκεες ράς ή θέση που ενώνουν τα επίπεδα μεταξύ τους.

Κολοσσοί του Μέμνονα:
Δύο τεράστια πέτρινα αγάλματα του βαια αγάλματα του βασε βαια του βασε α μόνα ερείπια ενός πλήρους νεκροτομικού ναού.
Τα αγάλματα είναι κατασκευασμένα από ογκόλιθους ψαμμίτη χαλαζίτ πο στο λούξορ

το μεσημεριανό γεύμα θα σερβίρεται σε τοπικό εστιατόριο στο λούξορ.
Σε αυτό το σημείο, ολοκληρώστε το διήμερο ταξίδι σας στοξοΛοτο Λοτο Λοτ ι πίσω με το αυτοκίνητο στο Portghalib

Προαιρετική εκδρομή:
Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε μια προαιρετική περιοδεκαφφ στο Karnak: Η παράσταση ξεκινά με μια ιστορική εισαγωγή πουλλεννγικα ση της μεγάλης πόλης της Θήβας και την ανέγερση τουταου Ναου. Η παράσταση αφηγείται τα ένδοξα επιτεύγματα ορισμένων μλΦαθώσμένων μλεα ς ακούτε μια υπέροχη και ποιητική περιγραφή των καλλντεθλλντεα και της μεγάλης κληρονομιάς που περικλείει ο ναός τορΚάά. 
 

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

  • I ε τη Felucca συμπεριλήψεις : Διαμονή σε ξενοδοχείο με αστέρια στο
    nile palats . Ξενάγηση στο Ναό του Καρνάκ και στο Ναό του Λούξορ. Υπηρεσία επαγγελματία ξεναγού. Ψώνια από τα διάσημα παζάρια. Η βοήθεια των προσωπικών μας κατά τις εκδρομές Εμφιαλωμακτντμ διάρκεια του ταξιδιού σας. Παραλαβή υπηρεσιών από το ξενοδοχείο σας και επιστροφή. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο η βοήθεια των προσωπικών μας κ τ τις εκΔρέ όλες ο μ μεταα πάνω από το νείλο με τη Felucca εξαιρέσεις: τυχόν έξτρα προσωπικ έξοδα παράσταση ήχου κ κ φ φτς έξοδα παράσταση ήχου κ κ φω alls έξοδ παράσταση ήχου κ κ φω alls έξοδα παράσταση ήχου κ κ φ φτός έξοδα παράσταση ήχου κ κ φ φτός έξοδα παράσταση ήχου κ κ φ φτός έξοδα παράσταση ήχου κ κ φ φτps